Община Ловеч  и СБА клон Ловеч  организират по повод 8-ми

...
Община Ловеч  и СБА клон Ловеч  организират по повод 8-ми
Коментари Харесай

Ловеч с традиционно автосъстезание на 18 март

Община Ловеч  и СБА клон Ловеч  провеждат във връзка 8-ми март автомобилно съревнование с прибавен темперамент на 18.03.2023 год., събота. Краен период за записване 17.03.2023 година до 18.00 ч. Административна проверка  и изтегляне чоп за номера е на 18.03.2023 г.-  9.30 –9.45 ч. Състезанието  ще  се  проведе  както постоянно на площада  пред  ж. п. гара Ловеч, откриването е в 10.00 часа. Председател на организационния комитет е Корнелия Маринова, кмет на Община Ловеч, шеф на надпреварата е Ивелин Йончев.

С един и същи автомобил може да се състезава повече от един лидер, като реда на пускане да се съобрази от уредниците, тъй че водачите да разполагат с най-малко 5 мин. за подготовка.

Отбор се образува от минимум 2 автомобила, като при повече от  два, за отборно класиране се взимат двете най-хубави времена.   До присъединяване в надпреварата дружно с дамите за втора година се позволяват и мъже. Всички би трябвало да са със удостоверение за правоуправление на автомобил категория “В ”. Автомобилите се разделят по групи: КЛАС СТОК/Стандартни автомобили  - серийно произвеждане – напълно не модифицирани, каквито се продават на необятната аудитория, на които моторът е сериен, окачване – серийно, ръчни спирачки – серийни и така нататък

Група  I -  до 1600 куб. см и Група  II -  над 1601куб. см

Клас МОДИФИЦИРАН /б
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР